Nyoppussede lokaler i Brussel

Osloregionens Europakontor har i løpet av sommeren og høsten pusset opp sine lokaler i Brussel – og kontoret fremstår lysere og mer moderne. 

Siden etableringen av Osloregionens Europakontor i 2004 er det lite som har blitt gjort på oppussingsfronten. Kontorene i Nordic House har alltid vært velfungerende, men etter 15 år var det på tide med en oppgradering av inventar og lokaler. Europakontorets lokaler brukes flittig og besøkes ukentlig av ulike medlemmer og samarbeidspartnere i forbindelse med seminarer, studiebesøk, prosjektmøter og lignende.  

Etter oppussingen har vi endret planløsningen noe, slik at lokalene nå egner seg bedre for besøk av både store og små grupper. Fellesarealene er perfekte for mingling/profilering, og alle møterom har fått skjerm for presentasjoner/fjernmøter. I oppussingsprosessen har vi vært bevisste på å beholde det som har kvalitet og er velfungerende, og samtidig velge nye produkter med en bærekraftig profil. Dette gjenspeiles blant annet ved at mange av stolene er laget av resirkulert materiale.  

Sekretariatet i Osloregionens Europakontor er storfornøyde med resultatet og ser frem til å ta i mot besøk fra regionen i årene som kommer!

Foto: Fellesområde med mulighet for å prosjektere på veggen

Foto: Mulighet for “flex working” i fellesområdet

Foto: Komfortable stoler og gode muligheter for mingling

Foto: Lyse og luftige kontor

Foto: God plass til hospitanter og praktikanter

Foto: Nytt kjøkken og spiseplass

Foto: Møterom med skjerm med mulighet for å vise presentasjoner/fjernmøter

Foto: Konferanserom med plass til ca. 40 personer