Ny praktikant i Brussel fra OsloMet

I januar begynte student Himani Rohatgi som praktikant ved Osloregionens Europakontor i Brussel.

Himani studerer til en bachelorgrad i medier og kommunikasjon ved OsloMet- storbyuniversitetet og skal tilbringe sitt siste semester hos Europakontoret som en del av sitt utdanningsløp. Praktikantperioden varer i seks måneder – fra januar til juni.

En av hennes store interesser er webdesign og kommunikasjon, og hun gleder seg til å ta fatt på kommunikasjonsarbeidet på kontoret.

Himani har tidligere vært på utveksling i England da hun tok et år på videregående i Durham. Dette oppholdet ga mersmak og inspirerte henne til å søke praktikantplass i Brussel.

Som praktikant ved Osloregionens Europakontor vil Himani få varierte arbeidsoppgaver. Hun skal hovedsakelig jobbe med kommunikasjon, og vil være ansvarlig for formgivning av årsmelding, skrive saker til nyhetsbrev og oppdatere sosiale medier. Hun vil også få ta del i møter og konferanser, og være med på å forberede til arrangementer og studiebesøk.

-Selv om jeg ikke har bakgrunn fra statsvitenskap eller Europastudier slik som mange andre praktikanter ved regionskontor har, er jeg nysgjerrig på EU/EØS-spørsmål og gleder meg til å lære mer om emnet. Å være praktikant ved Osloregionens Europakontor vil gi meg verdifull arbeidserfaring og kunnskap jeg kan ta med meg videre, sier Himani.

Himani kan kontaktes på himani@osloregion.org eller på telefon +4741229289