Ledige stillinger

Ønsker du et relevant praksisopphold som kan gi deg jobb senere? Kunne du tenke deg et halvt år praksis i Brussel med bratt læringskurve, varierende arbeidshverdag og spennende faglige utfordringer?

Osloregionens Europakontor søker nå praktikant for perioden 20.1 30.6.2020

Studentpraktikanten deltar aktivt i kontorets arbeid og får en unik mulighet til å lære mer om Osloregionens og Norges arbeid i Brussel. Arbeidsoppgavene varierer og omfatter informasjons- og kommunikasjonsarbeid og tilrettelegging av besøk og arrangementer. Utover det bistår praktikanten der det er behov i en travel og spennende hverdag.

Personlig initiativ og gode evner til både samarbeid og selvstendig arbeid er blant egenskapene som blir vektlagt. Søkere må også ha interesse for og kjennskap til EU, og gode muntlige og skriftlige ferdigheter i engelsk.

Ønsker du spennende utfordringer i et ungt, dynamisk og internasjonalt miljø som gir deg mulighet til å bygge nettverk til relevante norske og europeiske institusjoner, så send din søknad og CV til post@osloregion.org innen 15. oktober 2019.

NB! Vi har en avtale med våre medlemmer OsloMet – storbyuniversitetet og Universitetet i Sørøst-Norge hvor søkere herfra blir prioritert. 

Høres det spennende ut? Lyst å vite mer? Da bør du sjekke ut dette blogginnlegget fra tidligere OsloMet-student og nå EU-rådgiver ved Osloregionens Europakontor Andreas Løhren.

For ytterligere spørsmål, kontakt Andreas Løhren direkte på andreas@osloregion.org.